Er zijn allerlei verschillende redenen waarom het kan voorkomen dat u afscheid moet nemen van uw eigen tanden en kiezen. Iets waar u al jaren tegen op ziet of misschien al jaren naar toe leeft. Tanden en kiezen zijn immers een uiterst belangrijk onderdeel van uw gezicht en daarmee uw visitekaartje.

Het is dus zaak dat de prothese die nu gemaakt wordt esthetisch bij uw gezicht past en vertrouwt oogt. Dat vergt zowel de kennis en kunde van de tandprotheticus als uw acceptatie en medewerking. Het slagen van deze prothese ligt hierdoor voor een deel bij de behandelaar, en voor een deel bij u als cliënt.

In onze praktijk kunnen we dit hele traject voor u verzorgen en u daarin begeleiden, van tanden trekken tot en met de nazorg van uw eerste gebitsprothese. We begrijpen dat u na het trekken van tanden moet wennen aan het nieuwe kauwapparaat en geven dan ook vaak aan dat als er iets is, u mag bellen voor een afspraak zodat u niet rond hoeft te lopen met pijn. We doen ons best om u dezelfde of de volgende dag een afspraak te geven. Dat er een periode van ongemak is, is niet altijd te voorkomen, maar als u deze periode zoveel mogelijk vrij van pijnplekjes blijft, is dat alleen maar een goede voorbode voor de volgende volledige prothese.

Voor uitgebreide informatie, kunt u bellen met onze praktijk of de folder aanklikken.
Folder-immediaat-_prothese