Ik ben in het tandtechisch vak terecht gekomen via mijn vader, die ooit ook als tandtechnicus is begonnen. Zo vader, zo zoon is dus wel van toepassing op mij. Ik ben in 2002 begonnen als leerling tandtechnicus bij een tandtechnisch laboratorium in Waalwijk en in 2003 ben ik overgestapt naar de tandprothetische praktijk van mijn vader. Binnen zijn praktijk ben ik geheel opgeleid tot specialist tandtechnicus. Sinds september 2017 werk ik als tandtechnicus bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens om mijn expertise nog verder uit te breiden. Ik heb de volledige opleiding tot specialist tandtechnicus gevolgd en ben sinds 2007 gediplomeerd specialist tandtechnicus.

Binnen deze praktijk ben ik in het laboratorium werkzaam en doe ik de voorbereidende werkzaamheden voor de diverse behandelstadia voor het vervaardigen van prothesen. Verder hou ik me ook bezig met verschillende reparaties en revisies van prothesen. Heeft u een breuk, scheur, een losse of afgebroken tand in uw prothese, dan repareer ik deze graag voor u. Het zo nu en dan aannemen van de telefoon behoord ook tot een van mijn taken binnen Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens.

Ik doe mijn werk als tandtechnicus met veel passie en plezier en het is mijn doel om ieder werkstuk met zorg en volgens de hoogste maatstaven af te leveren. Ik geniet ervan als mensen door mijn hulp weer zonder problemen kunnen eten en vooral weer met zelfvertrouwen kunnen lachen.
Tot ziens bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens.