Skip to main content

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens is dé specialist voor het onderhouden én vervaardigen van kunstgebitten in regio Boxtel. Heeft u een kunstgebit nodig? Wij zijn een kleine praktijk waar aandacht voor de patiënt en kwaliteit voorop staan. Met aandacht, liefde en passie leveren wij vakwerk op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dé specialist in mondzorg

Naast een behandeling voor uw kunstgebit biedt onze tandprothetische praktijk de volgende diensten:

Voor behandelingen aan uw kunstgebit in de omgeving van Boxtel heeft u geen verwijzing nodig. Na deskundig onderzoek zorgen wij voor een passend behandelplan. In onze praktijk vervaardigen wij vervolgens het kunstgebit, in tegenstelling tot het aanmeten van een kunstgebit bij de meeste tandartsen. Dit heeft als gevolg dat wij direct op uw wensen kunnen inspelen. Centraal staat hierbij uw tevredenheid; wij zien u immers graag met een lach op uw gezicht onze praktijk verlaten.

Kosten en vergoeding van kunstgebit

Uw kunstgebit wordt door de zorgverzekeraar voor minstens 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt tevens voor reparatie, aanpassing en vervanging van uw kunstgebit. U betaalt dan dus zelf 25% van de kosten, dit is de eigen bijdrage. Naast de eigen bijdrage bestaat er een eigen risico. Belangrijk is dat u zich eerst goed laat informeren over de totale kosten van uw kunstgebit. Daarom adviseren wij om vooraf een behandelplan en offerte te laten opstellen.

Nieuw kunstgebit nodig?

Bent u toe aan vervanging van uw kunstgebit? Dan verschilt het per zorgverzekeraar wanneer u een kunstgebit mag vervangen. Dit is bij de één om de 5 jaar en bij de ander om de 8 jaar. Deze informatie kunt u vinden in uw polisvoorwaarden. In sommige gevallen kan uw tandprotheticus een aanvraag indienen bij uw zorgverzekeraar. Neem contact met ons op als u een nieuw kunstgebit nodig heeft. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens helpt u graag verder in de buurt van Boxtel.

Maak een afspraak

In onze tandprothetische praktijk werken wij alléén op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 073-5842671 of mailen via info@henknouwens.nl. Tevens kunt u ons vinden op Facebook voor meer informatie. Op korte rijafstand van Boxtel heten wij u van harte welkom voor uw kunstgebit.

Wij bellen u terug voor een afspraak

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:45
  13:30 – 17:00

  Vrijdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:30

  Behandeling volgens afspraak