Skip to main content

Op korte rijstand van Den Bosch hebben wij al vele mensen mogen helpen met hun kunstgebit. Wilt u een nieuw kunstgebit? Voor het vervaardigen én onderhouden van kunstgebitten kunt u uitstekend terecht bij onze tandprothetische praktijk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. In regio Den Bosch is Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens dé specialist voor uw kunstgebit.

Zowel gebitsprotheses als kunstgebit reparaties in de regio Den Bosch

Bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens kunt u rekenen op een hoogwaardige mondzorg. Er wordt voor ieder individu een passend behandelplan opgesteld, zodat alles uit uw gebit gehaald wordt. Onze specialisten helpen u bij:

Conform uw wensen werken wij aan een stralende glimlach. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij uitsluitend op afspraak. Het is dan voor ons mogelijk om u de aandacht te geven die u verdient. Kortom: Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens staat voor een persoonlijke en hoogwaardige aanpak van uw kunstgebit in omgeving Den Bosch.

Zorgverzekering vergoedt kosten

Het kostenaspect is voor velen een struikelblok op weg naar een nieuw kunstgebit. Dit is in feite onnodig. Zo vergoedt de zorgverzekering in de meeste gevallen tot wel 75% van de kosten van een nieuw kunstgebit. Wilt u alles uit uw gebit halen? Stel dan gericht uw vragen aan ons via het volgende telefoonnummer: 073-5942671. Daarnaast vindt u meer informatie onder vergoedingen en tarieven.

Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs op afspraak bij onze tandprothetische praktijk voor uw kunstgebit. U vindt onze praktijk in Sint-Michielsgestel, op circa 10 minuten autorijden van Den Bosch. Om op de hoogte te blijven van nieuws, kunt u ons volgen op Facebook. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor hoogwaardige mondzorg.

Wij bellen u terug voor een afspraak

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:45
  13:30 – 17:00

  Vrijdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:30

  Behandeling volgens afspraak