Skip to main content

Zoekt u dé specialist voor het vervaardigen of onderhouden van uw kunstgebit in regio Schijndel? Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens levert hoogwaardige mondzorg. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Door uitsluitend voor onze klanten op afspraak te werken, kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Bovendien dragen wij hierdoor zorg voor een persoonlijke aanpak. Dit maakt Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens tot dé expert voor uw kunstgebit in de omgeving van Schijndel.

Hoogwaardig kunstgebit van A tot Z

In onze kleine, landelijke tandprothetische praktijk vinden wij een mooi en goed verzorgd gebit essentieel. Als specialist in de paramedische zorg kunt u bij ons terecht voor:

Uw tandtechnicus in regio Schijndel

Daarnaast geven wij u graag passend advies voor het onderhouden van uw kunstgebit. Omdat uw lichaam continu verandert, is het van belang om regelmatig uw gebitsprothese te laten controleren. Zodoende kunt u langdurig gebruik blijven maken van uw kunstgebit. Belangrijke kernwoorden zijn hierbij de pasvorm en het draagcomfort. Wilt u meer informatie omtrent het onderhouden van uw kunstgebit? Lees dan snel verder onder onderhoud en tips. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor passend advies. Onze specialisten helpen u graag.

Maak een afspraak in onze praktijk

Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: info@henknouwens.nl of bellen naar: 073-5942671. Met een klantgerichte aanpak zorgen wij vervolgens voor een glimlach op uw gezicht. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor uw kunstgebit in Schijndel en omgeving. Wilt u alvast kennismaken met onze ervaren specialisten? Bezoek dan onze pagina op Facebook of neem een kijkje bij ons team. Wij laten u graag kennismaken met onze medewerkers.

Wij bellen u terug voor een afspraak

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:45
  13:30 – 17:00

  Vrijdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:30

  Behandeling volgens afspraak