In regio Vught kunt u uitstekend terecht bij onze landelijke tandprothetische praktijk voor uw kunstgebit. Bij zowel het vervaardigen als onderhouden van kunstgebitten helpen wij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u direct contact opnemen. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: wij verzorgen hoogwaardige mondzorg voor cliënten uit Vught en omgeving.

Altijd een stralende glimlach op uw gezicht

Een mooi en goed verzorgd gebit is essentieel. Met Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens kiest u voor een ervaren specialist met een persoonlijke aanpak. U kunt bij ons terecht voor paramedische zorg in de breedste zin van het woord:

Onderhouden van kunstgebitten

Om langdurig gebruik te kunnen maken van uw kunstgebit, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Daarnaast is het raadzaam om uw kunstgebit elk jaar door uw tandprotheticus te laten controleren. Uw lichaam verandert, het is daarom belangrijk om uw gebitsprothese mee te laten veranderen. Zodoende blijft de pasvorm en het draagcomfort van uw kunstgebit zo lang mogelijk optimaal. Meer informatie vindt u onder onderhouden van uw kunstgebit.

Verzekering

Laat u niet tegenhouden door eventuele kosten van een nieuw kunstgebit. Zo vergoedt de verzekering in de meeste gevallen tot wel 75% van de kosten! Meer informatie vindt u onder vergoedingen en verzekeringen.

Bezoek onze tandprothetische praktijk

Wilt u een nieuw kunstgebit laten aanbrengen in regio Vught? Maak dan direct een afspraak met Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens. Wij gaan vervolgens met u om de tafel om een passend behandelplan op te stellen. Zodoende verkrijgt u maatwerk voor uw mond. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor paramedische zorg in omgeving Vught.

Wij bellen u terug voor een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak