Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat u bij als tandtechnicus in regio Den Bosch. Als tandtechnicus zijn wij gespecialiseerd in elke vorm van tandprothetiek, implantologie en tandtechniek. U kunt aan ons denken bij:

Een stralende lach bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens

Ieder gebit is uniek. Het is dus belangrijk om iedere gebitsprothese een persoonlijke aanpak te geven. Zodra u bij ons binnenloopt staat u als prothesedrager daarom centraal. Met kwaliteit en persoonlijke aandacht verzorgen wij een stralende glimlach op uw gezicht.

Compleet in tandtechniek

Behalve het op maat maken van gebitsprotheses, kunt u ook uitstekend terecht bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens voor het corrigeren, vervangen én controleren van het medische hulpmiddel. Als tandprotheticus in de regio Den Bosch bieden we graag een passend advies voor het onderhoud en de verzorging van uw gebitsprothese.

Vergoedingen, tarieven en verzekering

Heeft u tandproblemen? Wellicht laat u niet naar uw gebit kijken door de hoge kosten? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens biedt een passend antwoord op al uw vragen. Een volledige gebitsprothese is bijvoorbeeld voor 75% opgenomen in de basisverzekering. Meer informatie over verzekeringen en vergoedingen kunt u lezen op onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor eventuele vragen. Wij geven dan een passend advies voor uw gebit.

Tandprothetische praktijk Henk Nouwens is aangesloten bij vele verzekeringsmaatschappijen. Het is mogelijk om kosteloos een offerte toe te sturen na consultatie. Zo heeft u direct inzichtelijk wat de eventuele kosten zullen zijn.

Maak een afspraak met onze tandtechnicus in Den Bosch

Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te mailen naar info@henknouwens.nl of te bellen naar 073-5942671. Wij werken uitsluitend op afspraak van maandag tot vrijdag. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens: dé tandprotheticus in regio Den Bosch.

Wij bellen u terug voor een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak