Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens. is uw specialist voor implantologie, tandprothetiek en tandtechniek in de regio Boxtel. Als kleine, landelijke praktijk nabij Den Bosch kunt u bij ons terecht voor:

Voor iedere oplossing bieden wij een passend behandelplan. Onze cliënten verkrijgen persoonlijke aandacht. Gericht op het individu zorgen wij voor een stralende glimlach op uw gezicht.

Preventie

Problemen aan het gebit kunnen snel voorkomen. Het is belangrijk om uw gebit goed te onderhouden. Voorkomen is beter dan verhelpen. Met specialistische mondzorg staat Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens voor kwaliteit en individuele aandacht. Meer over het onderhoud van uw gebit vindt u onder onderhoud en tips.

Het is belangrijk om u zich goed in te lezen over vergoedingen/tarieven en eventuele verzekeringen. Uit ervaring kunnen wij namelijk zeggen dat mensen het niet aandurven om naar een tandprotheticus te gaan, terwijl de oplossing nabij is. Hierdoor lopen mensen beschadigingen en problemen op aan het gebit. Een tandprotheticus is juist de specialist in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses Laat u zich vrijblijvend informeren door Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens en maak direct een afspraak voor specialistische mondzorg.

Vragen?

Wij werken uitsluitend op afspraak om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Onze praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag:

  • Ma – Do: 9.00 – 17.00;
  • Vrij: 9.00 – 12:30.

Heeft u vragen over uw mogelijkheden of wilt u direct contact met dé specialist in tandtechniek regio Boxtel? U kunt ons bereiken via 073-5942671 en info@henknouwens.nl. Onze medewerkers geven graag een passende oplossing op al uw vragen. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor een stralende glimlach op uw gezicht!

Wij bellen u terug voor een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak