Skip to main content

Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens. is uw specialist voor implantologie, tandprothetiek en tandtechniek in de regio Boxtel. Als kleine, landelijke praktijk nabij Den Bosch kunt u bij ons terecht voor:

Voor iedere oplossing bieden wij een passend behandelplan. Onze cliënten verkrijgen persoonlijke aandacht. Gericht op het individu zorgen wij voor een stralende glimlach op uw gezicht. Gericht op het individu zorgen wij voor een stralende glimlach op uw gezicht. Nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan? Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u verschillende mogelijkheden weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door middel van een e-mail naar info@henknouwens.nl of bel naar 073-5942671. Voor afspraken zijn wij telefonisch van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 – 12:30. Henk Nouwens dé tandtechnicus in regio Boxtel.

Preventie door dé tandtechnicus in Boxtel

Problemen aan het gebit kunnen snel voorkomen. Het is belangrijk om uw gebit goed te onderhouden. Voorkomen is beter dan verhelpen. Met specialistische mondzorg staat Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens voor kwaliteit en individuele aandacht. Meer over het onderhoud van uw gebit vindt u onder onderhoud en tips.

Het is belangrijk om u zich goed in te lezen over vergoedingen/tarieven en eventuele verzekeringen. Uit ervaring kunnen wij namelijk zeggen dat mensen het niet aandurven om naar een tandprotheticus te gaan, terwijl de oplossing nabij is. Hierdoor lopen mensen beschadigingen en problemen op aan het gebit. Een tandprotheticus is juist de specialist in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses Laat u zich vrijblijvend informeren door Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens en maak direct een afspraak voor specialistische mondzorg.

Gegarandeerd een stralende lach!

Een gebitsprothese of implantaten zijn voor elk persoon anders, ieder persoon is uniek op zijn/haar manier. Daarom besteden wij graag uitgebreid aandacht aan uw gebit. Wij werken allereerst samen met u aan een behandelplan. Hierin staan al uw wensen en behoeftes. Zo kijken wij stap voor stap hoe wij de beste gebitsprothese voor u kunnen maken. Rekening Houdende met kleur van de huid, het gelaat, kleur van de ogen en hoe de kaak geslonken is. Na het aanmeten bestaat de behandeling uit 6 sessies. Ook na controles zijn van belang. Daarom bent u vrijblijvend welkom bij Tand Praktijk Henk Nouwens. Samen zorgen wij voor elke dag een stralende lach!

Neem contact op met Tandtechniek in Boxtel

Wij werken uitsluitend op afspraak om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Onze praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag met de tijden als volgt:

 • Ma t/m Do van 09:00 – 10:15, 10:30 – 12:45 en 13:30 – 17:00
 • Vrijdag van 09:00 – 10:15 en 10:30 – 12:30

Heeft u vragen over uw mogelijkheden of wilt u direct contact met dé specialist in tandtechniek regio Boxtel? U kunt ons bereiken via 073-5942671 en info@henknouwens.nl. Onze medewerkers geven graag een passende oplossing op al uw vragen. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens: voor een stralende glimlach op uw gezicht!

Wij bellen u terug voor een afspraak

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:45
  13:30 – 17:00

  Vrijdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:30

  Behandeling volgens afspraak