Voor tandtechniek in de regio Den Bosch kunt u uitstekend terecht bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van gebitsprotheses. Ook op het controleren, corrigeren én vervangen van deze medische hulpmiddelen. Tevens geven wij u graag een passend advies voor het onderhoud en de verzorging van uw gebit. Bij een nieuwe gebitsprothese ontvangt u altijd een onderhoudssetje van ons. U kunt bij ons terecht voor:

Persoonlijke behandeling voor stralende glimlach

Als geen ander weten wij dat elk gebit uniek is en daarom een persoonlijke en individuele aanpak vereist. Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens gaat de aandacht naar u als patiënt, wij werken conform uw wensen aan een stralende glimlach. Wij zijn een kleine tandprothetische praktijk waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat.

Zoals hierboven al genoemd is, bieden wij snurkoplossingen en op maat gemaakte gebitsbeschermers. Uiteraard kunt u ook bij onze praktijk terecht voor gebitsreparatie. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens: dé specialist in tandtechniek, tandprothetiek en implantologie in de omgeving van Den Bosch!

Behandeling volgens afspraak

Heeft u een beschadiging aan uw gebitsprothese? Misschien dat u een gebitsbeschermer op maat wilt laten maken voor tijdens het sporten? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat klaar voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en maak direct een afspraak. Als tandprotheticus in regio Den Bosch maken wij met tandtechniek het verschil voor een stralende glimlach op uw gezicht.

Blijf op de hoogte van nieuws

Blijf op de hoogte van onze praktijk door ons te volgen op Facebook. Hier plaatsen wij regelmatig nieuwtjes, zodat u volledig op de hoogte blijft van onze diensten. Belangrijke puntjes waar we onze cliënten op attenderen; verzekeringen en vergoedingen. Vaak weten mensen niet wat ze vergoed krijgen. Dit weerhoudt mensen om naar het gebit te laten kijken en eventuele reparaties te laten uitvoeren. Wij vertellen u graag meer over eventuele vergoedingen en welke verzekeringen hiervoor gelden. De meest voorkomende handelingen worden gewoon vergoed vanuit uw basisverzekering!

Wij bellen u terug voor een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak