Heeft u momenteel problemen met uw kunstgebit? Wilt u wellicht een nieuwe gebitsprothese laten aanmeten? Dan heten wij u van harte welkom bij Tandprothetische Prakijk Henk Nouwens. Gevestigd in Sint-Michielsgestel verwelkom wij dagelijks klanten voor tandtechniek uit Empel, Den Bosch, Rosmalen en andere nabijgelegen plaatsen. Voor het maken van een afspraak kunt u ons contacteren. Onze tandprothetische praktijk werkt namelijk enkel op afspraak. Hier hebben wij bewust voor gekozen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Gespecialiseerd in alle vormen van tandtechniek

In de omgeving van Empel kunt u voor alle vormen van tandtechniek bij ons terecht. Zo helpen wij u onder andere bij de volgende diensten:

Verder zijn wij gespecialiseerd in snurkoplossingen en gebitsbeschermers. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn bij fysieke sporten. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor meer informatie. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens helpt u graag.

Onze klanten staan op de eerste plaats

Bij het uitvoeren van de gevraagde gebitsoplossingen staat u als klant op de eerste plaats. U kunt derhalve rekenen op een professionele aanpak door ervaren vakmensen. Zo stellen wij te allen tijde een passend behandelplan op. Hierbij houden wij nadrukkelijk rekening met uw wensen en voorkeuren. Zo kunnen wij altijd zorg dragen voor een persoonlijke én vakkundige aanpak. Kortom, voor tandtechniek in de omgeving van Empel komt u naar onze tandprothetische praktijk.

Maak direct een afspraak

Heeft u vragen of wilt u direct geholpen worden? U kunt Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens voor het maken van een afspraak bereiken via info@henknouwens.nl en 073-5942671. Op korte rijafstand van Empel helpen onze specialisten u graag bij alle vormen van tandtechniek. Meer informatie over onze tandprothetische praktijk vindt u onder over ons of op onze Facebookpagina.

Wij bellen u terug voor een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak