Skip to main content

Het is belangrijk om uw gebitsprothese goed te onderhouden. Zo voorkomt u eventuele klachten aan het gebit. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens levert én vervaardigt gedeeltelijke en volledige gebitsprotheses op maat. In de regio Middelrode staan wij verder voor alle vormen van tandtechniek, implantologie en tandprothetiek.

Door onze expertise kunnen wij u gegarandeerd een stralende glimlach bezorgen. Ieder gebit is uniek. Met uiterste zorg, een persoonlijke aanpak en vakkundig personeel gaan wij aan de slag om u specialistische mondzorg te geven. U kunt rekenen dat u bij Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens op één staat!

Snurkoplossingen, gebitsbeschermers en meer

Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens staat voor het leveren van hoogwaardige mondzorg in Middelrode en omgeving. Voor alle vormen van tandtechniek, implantologie en tandprothetiek staan wij paraat:

Alles voor comfort en een stralende glimlach

Wij zijn een landelijk gelegen praktijk voor tandtechniek nabij Middelrode. Conform uw wensen en voorkeuren gaan wij gericht aan de slag om een behandeling op maat op te stellen, stap voor stap. Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens werkt volgens afspraak, zodat u zo goed mogelijk behandeld kunt worden. Onze openingstijden zijn als volgt:

 • Maandag t/m donderdag: 9:00 – 17:00;
 • Vrijdag: 9:00 – 12:30.

Het maken van een afspraak en overige belangrijke informatie

Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Via info@henknouwens.nl of 073-5942671 is onze praktijk bereikbaar. Wij reageren dan direct op uw verzoek.

Eveneens kunt u informatie aanvragen over eventuele vergoedingen. Zo is de vergoeding van een gebitsprothese opgenomen in de basisverzekering. Dit houdt in dat u zelf een eigen bijdrage betaald van 25%, dit komt neer op ongeveer 300 euro. Tevens geven wij u graag tips over het onderhouden van uw gebit. Onder onderhoud en tips vindt u hier meer informatie over. Uiteraard kunt u andere vragen ook stellen aan één van onze medewerkers.

Wij bellen u terug voor een afspraak

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:45
  13:30 – 17:00

  Vrijdag
  9:00 – 10:15
  10:30 – 12:30

  Behandeling volgens afspraak