In regio Schijndel staan wij als tandprothetische praktijk u bij in elke vorm van tandtechniek, implantologie én tandprothetiek. Wij zijn gespecialiseerd in:

Het maken van gebitsprotheses is één van onze expertises. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens geeft controles, correcties én vervangingen op deze medische hulpmiddelen. Ieder gebit is uniek, u als prothesedrager staat centraal bij onze praktijk. Wij geven u daarom graag een passend advies voor het onderhoud en de verzorging van uw gebit. Alléén het beste telt voor u.

Tandprothetische praktijk met behandelingen op maat

Bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat u als individu voorop. Met een persoonlijke en individuele aanpak streven wij naar een stralende glimlach op uw gezicht. Wij leveren kwaliteit en zorgen dat u tevreden naar huis terugkeert.

Behandelingen bij Tandprothetische praktijk Henk Nouwens zijn op afspraak. Afhankelijk van uw wensen gaan wij zorgvuldig aan de slag met een passende oplossing. Onze openingstijden van maandag t/m donderdag zijn van 09:00 tot 17:00 en op vrijdag van 09:00 tot 12:30. Op korte rijafstand van Schijndel heten wij u graag van harte welkom voor alle vormen van tandtechniek.

Behandelingen worden vergoed

Uw gebit verdient prioriteit. Helaas weten sommige mensen niet wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot verzekeringen. Hierdoor wordt een bezoek aan de tandprotheticus vaak overgeslagen. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens vertelt u graag over eventuele vergoedingen en welke verzekeringen hiervoor gelden. Zo worden de meest voorkomende behandelingen gewoon vergoed vanuit de basisverzekering!

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@henknouwens.nl of 073-5942671. Ook kunt u ons volgen op Facebook voor alle nieuwtjes omtrent onze praktijk. Met enige regelmaat plaatsen wij hier leuke nieuwtjes. Tandprothetische praktijk Henk Nouwens: voor tandprothetiek, implantologie en tandtechniek in de regio Schijndel. Alvast welkom en tot ziens in onze kleinschalige, landelijk gelegen tandprothetische praktijk.

Wij bellen u terug voor een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak