Voor problemen aan uw gebitsprothese kunt u bij Tanprothetische praktijk Henk Nouwens terecht in regio Vught. Een kleine, gezellige praktijk waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de cliënt centraal staat. Omdat ieder persoon uniek is, werken wij met een passend behandelplan. Gericht op het individu.

Behandelingen Tandprothetische praktijk Henk Nouwens

U kunt bij ons terecht voor elke vorm van implantologie, tandprothetiek en tandtechniek:

Specialist in gebitsreparaties

Heeft u een beschadiging aan uw gebitsprothese? Laat dit nakijken door uw tandprotheticus. Ervaart u pijnplekjes of ontstekingen door de gebitsprothese? Loop hier niet mee rond, maar laat hier naar kijken. Brengt u de gebitsprothese in de ochtend, dan kunt u deze ’s middags ophalen. Ook is er de mogelijkheid om te wachten. Kiest u hiervoor, laat dit ons van tevoren weten.

Snurkoplossingen

Méér dan 1,5 miljoen Nederlanders snurkt. Het is een hinderlijk en vervelend probleem. Bent u op zoek naar een snurkoplossing? Tandprothetische praktijk Henk Nouwens staat voor een gerichte oplossing. Wij werken met de Silensor. Het is een comfortabel en tevens doeltreffend anti-snurkapparaat. Maak gerust met ons een afspraak. We bekijken of u in aanmerking komt voor deze oplossing.

Verzekeringen en vergoedingen

Bij bijna alle verzekeringsmaatschappijen is Tandprothetische praktijk Henk Nouwens aangesloten. Zelf betaalt u 25%, dit is de eigen bijdrage. Na een consult kunnen wij voor u kosteloos een offerte opstellen, zodat u vooraf bij uw verzekeringsmaatschappij kunt informeren wat uw kosten zullen zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u specialistische zorg voor tandtechniek in de omgeving van Vught? Neem dan contact met ons op. U kunt maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur naar ons bellen (073-5942671) om een afspraak te maken. Ook kunt u een mail sturen naar info@henknouwens.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht.

Wij bellen u terug voor een afspraak

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:45
13:30 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 10:15
10:30 – 12:30

Behandeling volgens afspraak